Горчиво вино
Горчиво вино пия аз сега,
отпивам и мисля си за Любовта.
Една Любов, едно прекрасно чувство,
едно усещане прекрасно, чудесно,
понякога е трудно и в Любовта не е лесно!
Да направиш вино, това е изкуство!
Да, истинското вино е горчиво,
горчиво както в Любовта понякога горчи,
отпиваш от чашата любовна мълчаливо.
Когато споделиш вино с любимата жена,
с компания чудесна,спомням си сега!
Държим чаша с една ръка,а другата ръка в ръка,
в очите блеснали искри,да вече не сме сами!
Отпиваме от елексира на Любовта,
а устните се сливаха в целувка винена.
Горчиво вино отпивам пак сега,
а теб те няма,мисля си за някога!
Къде си ти?Аз търся те отново,
а чашата ти пълна недокосната те чака!
Ела и я вземи и сподели с мен,
ще дойдеш при мен аз вярвам някой ден!
© Валентин Миленов Все права защищены