3.04.2016 г., 21:01 ч.

Горчиво вино 

  Поезия » Любовна
428 0 2

                                                 Горчиво вино

 

Горчиво вино пия аз сега,

отпивам и мисля си за Любовта.

Една Любов, едно прекрасно чувство,

едно усещане прекрасно, чудесно,

понякога е трудно и в Любовта не е лесно!

Да направиш вино, това е изкуство!

 

Да, истинското вино е горчиво,

горчиво както в Любовта понякога горчи,

отпиваш от чашата любовна мълчаливо.

 

Когато споделиш вино с любимата жена,

с компания чудесна,спомням си сега!

Държим чаша с една ръка,а другата ръка в ръка,

в очите блеснали искри,да вече не сме сами!

 

Отпиваме от елексира на Любовта,

а устните се сливаха в целувка винена.

 

Горчиво вино отпивам пак сега,

а теб те няма,мисля си за някога!

Къде си ти?Аз търся те отново,

а чашата ти пълна недокосната те чака!

 

Ела и я вземи и сподели с мен,

ще дойдеш при мен аз вярвам някой ден!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??