Мечта- да докосна твоята ръка
за мене друго важно няма.
Постепенно забравих всичко друго аз така,
замъглено от мечтата да сме двама.
В плен пленница на безразличието зловещо
Поредната ти нова, поредната робиня...
Понеже си магия и сиянието горещо,
Понеже моя глас е глас в пустиня.
Ти не молиш никого, всеки ти се моли
Предпочитам мене да погубиш вместо тях
Милите са нежни,аз свикнала с неволи,
ще понасям леко поредния към мене грях.
Не виждам в тебе всичкото прекрасно,
за капчица добро гледах да се заловя
Нищо! Нищо! Само желанието ми страстно
намерих в огледалото на твоята душа
Не ме определяй с "унила"
В нещастието ми не рови
Виждаш, че протеста вече съм склонила
в чакане на твойте попълнения нови
Всеки ти се моли. Моля ти се да я видя
Мила е! Преди и в мене щастието блестеше
Да,добре! Спирам. Ще си отида.
Повикай ме отново, когато имаш нужда.
© Исмигюл Хаджиеминова Все права защищены