6 июн. 2015 г., 20:41

Господи, кажи ми 

  Поэзия
452 0 1

ГОСПОДИ, КАЖИ МИ

 

Тука ли си, Боже Всемогъщи?

Чуваш ли молитвите ми Ти?

Тъжна е самотната ми къща –

там огнище свидно не пламти.

 

Знаеш ли ми, Господи, мечтите?

Да ги сбъднеш искаш ли, кажи!

И макар, че всяка нощ те питам,

Твоето мълчание тежи!

 

В нечия усмивка приюти ме,

Господи, Ти, Който Си Любов!

Че сърцето своя дом си има

само с Твоя светъл благослов!

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Един вопъл са тези думи, наситени с болка и Вяра...
    Съпричастна съм, Хриси!
Предложения
: ??:??