4 февр. 2010 г., 14:15

Говори ми 

  Поэзия » Любовная
610 0 0

Говори ми!

Нека чуя

още толкова слова –

сладки, мили, нежни

като утринна роса.

Говори ми още думи -

и лъжливи, и красиви.

Омагьосвай ме със рими,

дай ми мигове щастливи!

Омагьосвай ме шептящо,

чуй сърцето ми туптящо!

Нощ е. Ти ми говори –

за любов омайна говори!

© Димитринка Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??