За думи ли говорим? - дефицит на значение.
За хора ли говорим? - лица без отражение.
За вяра ли говорим? - геноцид над цялото творение.
За приятели говорим? - деца на демони от друго измерение.
За доверие говорим? - омаломощено и пратено на заточение.
За огън ли говорим? - замръзнал пламък, потънал в забвение.
За лед ли говорим? - останал бич за идно поколение.
За сянка ли говорим? - не показал и знак за секунда подчинение.
За кръст ли говорим? - нито за секунда преклонение.
За вода ли говорим? - която запали се от самозаблуждение.
За какво да говорим? - една дума уединение.
© Сиян Ривери Все права защищены