17 июн. 2018 г., 07:07

Град 

  Поэзия » Гражданская
983 3 5

Град на страсти и контрасти,
на сухари и на пасти,
дето всичко се продава,
и падение, и слава.

 

Град със милион лица,
старци с изглед на деца,
и напудрените фасади,
на модерни ретро млади.

 

Град на банки и пазари,
на слуги и господари,
разнолико общество,
и парите божество.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??