16 сент. 2006 г., 17:09

ГРЕБЕН 

  Поэзия
850 0 2
Старостта ме натъжава.
Колко са
стъпките ти
от леглото до вратата,
маминке?

Ти, която
си била красавица,
днес не можеш
да намериш
гребена си.

Без да си отчаяна,
си казваш:
“Чакам тази смърт
да ме разреше.”

© Павел Цветков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??