11 июл. 2015 г., 09:53

Греховен дъжд 

  Поэзия » Любовная
300 0 0

                                                              Греховен дъжд

 

Сивота и пепел

покриват сетния копнеж.

Бразди вглабени във сърцето

отвеждат в тъмен свят.

И вечна е тъгата.

Изстрадано е всичко.

Свитъкът от рози е увяхнал.

Небето с приведено чело

отлива дъжд греховен.

Пречиства той съдбата.

 

 

Вярата умираше веднъж...

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??