16 мар. 2011 г., 20:37

Грешен тираж 

  Поэзия » Любовная
545 0 0

Сняг на парцали се сипе в съсухрена, сива душа.

Лъх на дихание нежно изтрива и нощна дъга.

Исках да хвана с тези ранени и влажни ръце

поглед последен към твойто, тъй морно, студено лице.

 

Плъзга се прашна усмивка, безстрастна и бледа - мълчи.

Някога везах завивка от топлите нейни лъчи.

Бродя в света на въздишки, личен е мой карнавал.

Вплитам емоции в маски, няма веч време за жал.

 

Ето го - там е вагонът. Спирка последна, с поклон.

Нека оставя за сбогом обич, обвита в найлон.

Тръгвам, приятно ми беше, мой нереален мираж.

Може би малко болеше, връщам ти грешен тираж.

© Есенна песен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??