14 мар. 2013 г., 12:38

Грешка 

  Поэзия » Любовная
662 0 0

Съдбата не допуска грешки,
затова ни срещна и събра,
но мойта грешка, мила,

е че се влюбих в теб аз на мига.
Точно преди дванадесет години
аз влюбих се и не разбрах
как ти успя, как точно ти, Любима,
от мен и наш′те чувства днес
отрече се без страх.
Моята грешка, скъпа,
е че съм влюбен и сега,
и то задълбочава се, Любима,
не мога нищо в този миг
да сторя за това.
Сега ти казвам ИЗВИНЯВАЙ,
не съм го правел аз преди,
защото всичко туй се прави,
когато се нуждаеш Ти.
Моята грешка беше,
че се грижех аз за Теб,
забравих за детето наше,
дори от себе си - отрекох се.
Моята грешка днес не иска
каквато прошка и да е,
но запомни едно, Любима,
един Човек Обича Те!

D.E.H.

В Любовта няма Лъжи, а само Грешки !

© Олег Деков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??