10 апр. 2022 г., 09:35

Грешка 

  Поэзия » Любовная
289 0 0

И кой е тоз' дет' казва
Дали престъпно е да обичаш
И дали е правилно да не
Аз търся го да каже той
Защото аз пък те обичам
И знам че правилно не е

 

Уж грешка бе ни любовта
И уж е правилна съдбата.
Но аз завинаги ще те обичам
И тази грешка наша...

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??