3 июл. 2008 г., 20:22

Грешница съм! 

  Поэзия » Любовная
1583 0 17
Грешница съм! - и не го отричам.
Егоистка влюбена и луда!
Толкова безумно те обичам
и съм сигурна - не е заблуда
онова неукротимо чувство,
дето тъй разпъва ме отвътре.

Зная - да обичаш е изкуство!
... А така далеч е наш'то "утре"...

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??