3 jul 2008, 20:22

Грешница съм! 

  Poesía » De amor
1594 0 17
Грешница съм! - и не го отричам.
Егоистка влюбена и луда!
Толкова безумно те обичам
и съм сигурна - не е заблуда
онова неукротимо чувство,
дето тъй разпъва ме отвътре.

Зная - да обичаш е изкуство!
... А така далеч е наш'то "утре"...

© Деси Копчалийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??