23 июн. 2013 г., 22:10

Гробища 

  Поэзия » Пейзажная
556 0 2

Паметници  на  смъртта,

с  кръстове  от  мрамор,

сутрин  плачат  в  самота

и  танцуват  с  вятъра.

Духове  на  мъртви  тела,

с  пресни  гробове,

нощем се  разхождат  голи

и  флиртуват  с  дявола.

Гробища  потънали  във  суета,

с  компания  от  черни  врани –

животът  тъне  в  нищета,

но  живите...  „кучета  ги  яли”.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??