9 июн. 2011 г., 11:14

Грях ли е 

  Поэзия » Любовная
626 0 1

Какво отново сбърках,

та отново свъси вежди?

Наистина какво обърках,

та попари вси надежди?

 

Знам, човек съм грешен,

а да прощаваш е човешко.

Кажи кой в ден днешен

никога не прави грешки?

 

Нима ти нивга не грешиш,

нима не ползваш гума,

когато стихове твориш

и редиш дума подир дума?

 

Защо тогава ме кориш

за допуснатата грешка?

Поспри за миг и виж

съдба една човешка.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??