1 июл. 2007 г., 20:21

*** ( "Гурбет") 

  Поэзия
650 0 4

***
От ден на ден
те обичам по-силно,
но навред покрай мен е вода.

Чужди погледи
тегнат усилно
върху разпетите ми рамена.

Чуждата реч
се втвърдява. И вие
поразената моя душа.

Няма приятел
с очи да измие
тъмнината - ужасно сама...
*
От ден на ден
те обичам по-силно,
нищо, че навред е вода.

10 Декември 2002 Ломбо Есте

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??