24 февр. 2008 г., 19:40

Хайку:( 

  Поэзия
595 0 1

Грозно алиби
на тирани в полуда
прозира без свян

 

Лъжи горчиви
жалък народ робува
на измислен блян

 

Толко години
за живот все жадува
малък и голям

 

Видях, прости ми
истината не струва
в този жалък план

 

Гледам, тежи ми
на искрен се преструва
как не го е срам

 

Вкусът горчи ми
поривът да се бунтува
пак остава сам

 

ПП:Вдъхновено от Ill Nino-The Alibi of Tyrants

© Мими Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??