4 мая 2013 г., 13:08

Хакер 

  Поэзия » Юмористическая
564 0 2

Бе "хакер" Гошо и през соц.-а:

мастика "хакаше" си с лед

във кръчмата на леля Коца –

тогава где ти интернет?!

 

Що шльокавица тоже "хакна",

пърцуца, греяна със мед...

От "хакерството" тъй заякна,

че спиртни "хакаше" наред!

 

На демокрация не случи.

Заслуги имаше безчет,

а малка пенсия получи!...

Но пък сдоби се с интернет!

 

Веднъж, допивайки бутилка

и хапвайки си фрикасе,

вдигна предизборна пушилка

във сайт с никнейма "hks".

 

Поет теснопартиен стана,

с партийни рими упоен,

готов да хване и Балкана,

ако е нужно някой ден!

 

Че с поетическата шума,

с партийни лозунги безчет

наместо да напълни "Дума",

ги сипеше из интернет!

 

Какво от вярата остава?!

Светец е кой, кой – антихрист?!...

Въпроси... Думи като плява

за Гошо – "хакер" активист.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не е лесно, да е смешно!!!!
  • Ах, М. ще ме умориш някой ден с шантавите си идеи
    До третият куплет ми беше смешно, от там нататък си викам: аха, казвам ти дъще, сещай се снахо Между другото в коментарното поле ( там ) понякога е доста интересно
    Весели празници, приятелю!
Предложения
: ??:??