1 янв. 2015 г., 22:14

Happy New Year, my friend! 

  Поэзия
764 0 0

Happy New Year, my friend!


An year more 
For me, for you 
What I adore 
You love it, too. 
 
Thanks been my friend 
And me, and you 
We made it happened 
Both for two. 
 
Now have a fun 
In New Year's Eve 
And sending ton 
Of love receive


© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??