16 янв. 2005 г., 09:18

Хей, барман 13 

  Поэзия
802 0 1
Хей, барман,
чел ли си Юго?
Като героя му съм,
клет и жалък.
Какво ме гледаш?
А, сипи едно,
после ще съм
интелектуалец.

Хей, барман,
чел ли си Зола?
Тази там прилича
на Ракен.
Не се оглеждай...
Я налей една
да почерпя
интелект свещен.

Хей, барман,
чел ли си Дюма?
Като Д'Артанян
съм се напил.
Наливай бе,
такава суета,
и Йосарян
на Хелър не боли.

Хей, барман,
обожавам Киси.
Гнездото му
е като тука.
Налей ми,
брат,
и... за теб
сипи си.
Ще ме гони утре
махмурлука.

Хей, барман,
виж ма къв
съм умен.
Утре ще разкажа
и пословици.
Наливай бе...
Не гледай
като лумпен.
Не съм ги чел...

Решавам
кръстословици.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??