17 янв. 2005 г., 12:14

Хей, барман 16 

  Поэзия
738 0 0
Хей, барман,
минавам
на ракия.
Не ме питай
що за ситуация.
Ще се напия
значи... има разлика
между нашата
и всички
демокрации.

Хей, барман,
сипвай "Карнобат".
Какъв е тоз
фалцет във
си бемол?
Разликата да
ти кажа, брат,
е като дървения 
с електрическия
стол.

Хей, барман,
чашата, мосю.
Дали у нас
ще се роди
след време Лутър?
Напреднали сме
само с седем КЮ...

Кюнци и Кюмур,
Кюмбе, Кючек,
Кютек, Кюфте,
КомпЮтър.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??