13 янв. 2005 г., 21:28

Хей, барман 6 

  Поэзия
862 0 1

Хей, барман,
я налей Селект.
И за дамата
до мене чашка,
че обърка
моя интелект
с показност
червената й прашка.

Хей, барман,
я налей ни пак.
Какви звезди
й свалям от небето?
Слушаш ли?
Колко дълъг крак?
Какви гърди,
бедра, а и дупето!

Хей, барман,
трето ни налей.
Красива вечер...
Т'ва е демокрация.
Послушай я,
гласът в ушите пей:

Какво ще правим?
Секс или
инвентаризация?

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??