26 мая 2010 г., 23:34

Хепи енд офф тайм 

  Поэзия » Другая
675 0 6

нема мърдане копеле

освежител съм

снуп и секви други оушън

перфектно съчетание в уан милиън

малко преди да съмне

истински

съм сеньорита вита долче рита

квото си пожелаеш

по заледените краища на тишината

с лилавосатенена яка

и подгъв от мисли

потънал на дъното бистро езеро

без плуващи златни рибки

като си разреша косата

ще завалят желания

като сняг навръх Коледа

и светещи пътеводни светлини

нема мърдане копеле

от сатенените прегръдки

емболията е много опасно нещо

съчетано с наслагване от липса на въздух

освежи се сега

перфектно уан

после нещата ще си дойдат на мястото

като цъфнат теменугите

и океана си спомни къде точно спи

и няма да искам повече

само едно чудо зад ъгъла

бютифул

ако изобщо можеш да си представиш

три пъти

 

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??