нема мърдане копеле
освежител съм
снуп и секви други оушън
перфектно съчетание в уан милиън
малко преди да съмне
истински
съм сеньорита вита долче рита
квото си пожелаеш
по заледените краища на тишината
с лилавосатенена яка
и подгъв от мисли
потънал на дъното бистро езеро
без плуващи златни рибки
като си разреша косата
ще завалят желания
като сняг навръх Коледа
и светещи пътеводни светлини
нема мърдане копеле
от сатенените прегръдки
емболията е много опасно нещо
съчетано с наслагване от липса на въздух
освежи се сега
перфектно уан
после нещата ще си дойдат на мястото
като цъфнат теменугите
и океана си спомни къде точно спи
и няма да искам повече
само едно чудо зад ъгъла
бютифул
ако изобщо можеш да си представиш
три пъти
© Зорница Николова Всички права запазени