20 февр. 2007 г., 12:57

Химера 

  Поэзия
703 0 3
Щом затвориш очи Аз съм точно пред теб Уж достъпна и толкова близо И ме чувстваш дори, всяка педя гори уж са минали моите устни. Уж протягаш ръце аз съм тук – ала не Само мирис на моята кожа аз оставям при теб и във твойто сърце сувенир - въглен парещ ще сложа.

© Ани Драганова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??