21 авг. 2013 г., 20:29  

Хитрост бойкова 

  Поэзия » Гражданская
327 0 0

Румънски тир прегази кола

край гара Яна.

Бойко използва това,

за да си направи реклама.

 

Казал пътят в събота да се открие

и сега с това се фука.

Тъй иска грешките си да прикрие,

а за хората не му пука.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??