Aug 21, 2013, 8:29 PM  

Хитрост бойкова 

  Poetry » Civilian
326 0 0

Румънски тир прегази кола

край гара Яна.

Бойко използва това,

за да си направи реклама.

 

Казал пътят в събота да се открие

и сега с това се фука.

Тъй иска грешките си да прикрие,

а за хората не му пука.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??