24 окт. 2015 г., 13:11

Hold on 

  Поэзия » Любовная
1062 0 0

Don't give up on me!
Hold on! Don't let go!
Dream! Dare! Be!
Trust what's in your soul!

Feel! Yearn! Embrace!
Cherish what we have!
Follow your heart race!
Love! Do not regret!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??