27 апр. 2016 г., 00:44

Храмът на любовта 

  Поэзия » Любовная
239 0 0

Звезди сияят в нощния простор

и нея виждам там.

И най-хубава е - няма спор

и любовта е просто храм.

 

И ангел него осветява -

туй е тя - жена.

И душа ми ободрява

в мъка и във тъмнина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??