Apr 27, 2016, 12:44 AM

Храмът на любовта 

  Poetry » Love
242 0 0

Звезди сияят в нощния простор

и нея виждам там.

И най-хубава е - няма спор

и любовта е просто храм.

 

И ангел него осветява -

туй е тя - жена.

И душа ми ободрява

в мъка и във тъмнина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??