22 апр. 2009 г., 00:24

Христос Воскресе! 

  Поэзия » Другая
775 0 1

Христос Воскресе!

 

Радостно птиците пеят в простора.

Весело слънце наднича в стъклата.

Камбани бият.Чуйте ги хора.

Христос възкръсна! Възкръсна в сърцата!

 

Камъка отмести от сърцето брате.

Всички прегради да бъдат сломени.

Свойта любов Господ ни изпрати.

Христосова обич за теб и за мене!

 

 

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дорче прекрасен,смислен ,човешки стих .Благодаря ти, че го сподели тук ,за да попием от чистотата му.
Предложения
: ??:??