22.04.2009 г., 0:24 ч.

Христос Воскресе! 

  Поезия » Друга
751 0 1

Христос Воскресе!

 

Радостно птиците пеят в простора.

Весело слънце наднича в стъклата.

Камбани бият.Чуйте ги хора.

Христос възкръсна! Възкръсна в сърцата!

 

Камъка отмести от сърцето брате.

Всички прегради да бъдат сломени.

Свойта любов Господ ни изпрати.

Христосова обич за теб и за мене!

 

 

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дорче прекрасен,смислен ,човешки стих .Благодаря ти, че го сподели тук ,за да попием от чистотата му.
Предложения
: ??:??