20 окт. 2006 г., 13:01

Хубава си 

  Поэзия
702 0 7

Във звук се лее. Пее песен,

дори устата да немее... ...

в очите ти... навън се лее.

Уличник, дъждът в улуци се излива.

Небе попива златото от есен.

Повее във косите ти. Изгрее в клони.

Като прозорец, като пряспа сняг,

листът сред стаята белее.

И върху него с птичи стъпки,

в слънчев бяг - Хубава си! - пиша.

Хубава!

© Димитър Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??