30 сент. 2016 г., 07:41

Хубаво отечество 

  Поэзия » Гражданская
328 1 0

Отечество, тъй хубаво си ти,

но кой оценява твоите красоти?
Че за такъв разкош, идеал,

друг народ не е и мечтал.

 

Животът може и да си замине,

но ще остане таз райска градина

на потомците ни - в техните сърца -

на родината любимите деца.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??