Sep 30, 2016, 7:41 AM

Хубаво отечество 

  Poetry » Civilian
329 1 0

Отечество, тъй хубаво си ти,

но кой оценява твоите красоти?
Че за такъв разкош, идеал,

друг народ не е и мечтал.

 

Животът може и да си замине,

но ще остане таз райска градина

на потомците ни - в техните сърца -

на родината любимите деца.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??