17 июл. 2012 г., 11:54

Художествени непохватности 

  Поэзия » Любовная
519 0 1

Ако те надраскам целия
с черно мастило

и те залея отгоре с боя,
ако те изрежа, изхвърля,
измачкам, изгоря.
Ако те убия с чувства,
изоставя, унижа,
ако дори не помисля,
че греша.
Ако съм открито
безинтересна, все съща,
а теб отказвам да разбера.
----
Ще ме нарисуваш ли,
въпреки всичко,
специална и добра?

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??