14 янв. 2007 г., 13:15

ХУДОЖНИК 

  Поэзия
755 0 16

 

Изрязвам хартиени птици.

Ти сърце им рисуваш и литват.

В редовете - опънати жици

спират полет и римите бликват.

 

Ръцете ти символи ваят.

Длетото изсича ме цяла.

Пръсти огнени знаци чертаят.

Изтръпвам в очакване. Бяла.

 

Изрязвам хартиени птици.

За Първа Целувка мечтая.

В редовете - опънати жици

ще напишеш ли нещо, не зная.

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??