Изрязвам хартиени птици.
Ти сърце им рисуваш и литват.
В редовете - опънати жици
спират полет и римите бликват.
Ръцете ти символи ваят.
Длетото изсича ме цяла.
Пръсти огнени знаци чертаят.
Изтръпвам в очакване. Бяла.
Изрязвам хартиени птици.
За Първа Целувка мечтая.
В редовете - опънати жици
ще напишеш ли нещо, не зная.
© Димитрия Чакова All rights reserved.