13 сент. 2015 г., 17:44  

Художникът 

  Поэзия
328 0 2

Нарисувай ми, художнико, сълза.
Четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса.
Тежка - като капката омраза…

 

                                                Надежда Захарева

                           

Нежно с четката в душата ти ще бръкна.

Всички цветове от там ще взема...

Сълзата плахо и невинно ще потръпне...

Ще я отпия с устни до лицето ти опрени.

 

Ще я преглътна, ще прогоня в теб тъгата.

Дланта ти нежно в моята ще поема...

Ще я целуна и ще се обърна.

По своя път безстрашно ще поема...

© Зарков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??