31 мая 2014 г., 07:45

Хвала на маркуча 

  Поэзия » Юмористическая
413 0 0

Той пари си има

и женичка млада,

но да станат трима,

явно друг помага.

 

Грее тя с усмивка

сребърна, с позлата

и на автомивка

мие си колата.

 

Гошо със маркуча

с пяна я облива.

Виж го! – как улучи

на кола красива?

 

И седалки чисти

със прахосмукачка,

щото вечер мисли

върху тях да бачка

 

и да заработва

с новата изгора.

После да се кротва

вкъщи, спуснал щора.

 

Той пари си има

и женичка млада.

Нивата му крива

друг я разорава!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??