24 авг. 2011 г., 11:37

Хвърчило 

  Поэзия » Любовная
654 0 0
От черно-бялото горчило
ще си направя шарено хвърчило.
И ще го пусна смело да лети
към там, където има аз и ти...
Ще тичам през полето на мечтите бос,
ще се въртя около собствената си, нездрава ос.
Ще си говоря с вятъра, ще търся знак
и ще те чакам, Лудост, пак, и пак, и пак...

© Нина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??