29 нояб. 2010 г., 16:14

И аз искам 

  Поэзия » Другая
531 0 0

                                                           И АЗ ИСКАМ

                                                     11042006 - СОФИЯ

Как още езикът ти не е изсъхнал?

Сееш ругатни, обиди вред, 

от живота уж си омърлушен,

намираш сили за втори куплет.

Боклук била  съм, скитница и егоистка.

Без  ютия защо не изгладих твоята ризка.

Защо не мога без пари да пазарувам.

Желаеш всяка нощ... за хит секс жадуваш.

А щял си да  живееш по-щастливо.

Тя, другата, ще  се държала  с тебе  мило.

Ще те обсипвала с целувки мокри.

Вълшебница, която щяла да те топли.

И аз искам  човек в устата  със спирачка.

Да живеем крачка подир  крачка.

Да слуша, да обича ме и страда.

Да пазарувам със пари

и да не ме гори на клада.

© Луиза Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??