26 февр. 2007 г., 21:51

И пак... 

  Поэзия
463 0 0
И пак сме само двамата,
и пак не знам какво да пиша.
Започвам с радости и смях -
тъгата във врата ми диша.

Дали виновен е дъждът отвън,
или вината в мен крещи?!
Предателка ли съм?! Или съм
в плен на мойте мечти?

О, Да!!! Вината е на шоколада!
Със страст изяден - забранен.
Но, Боже, как изпълва ме с наслада!
Тъга - отивай си от мен!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??