4 янв. 2018 г., 15:38  

А после нека смятат ни за луди 

  Поэзия » Любовная
1025 13 16

До тебе винаги ще бъда близко!

Деня ти ще изпълвам  с топлина!

Не ще допусна мрак да те подтиска,

за теб звезда ще бъда, светлина!

 

Поискаш ли, ще стана стих и песен,

мелодия любовна във нощта,

китарен звън, от вятъра понесен,

мехлемът за ранената душа.

 

А  после нека смятат ни  за луди!

Ний огънчето в нас да  съхраним!

Ще бъде най-обикновено чудо!

Прегръщаш ме и шепнеш: "Остани!!!..."

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??