Пуйетеса съм отскоро,
всъщност първи стих творя.
Вдъхновявам се от Жоро
за безсмъртните слова.
Той е Муз за пуйетеси,
тъй че си записах час.
Чакрите ми ги омеси
и съм вече между вас...
Пиша, пиша, пиша, пиша,
заредена съм добре!
Рими кат гевреци нижа,
Жоро знае да... чете...
И от мене препоръка -
Хване ли ви стихокриза,
нека той да ви... надъха...
(Вдъхновението как влиза...)
Процедурата повтаря
за да затвърди процеса -
И от раздрънкана китара
прави даже... пуйетеса...
Не вярваш? Ама що така?
Кълна се в името си, драга,
веднага, тука, ей сега!
Поздрави от... Пуйетеса Яга..
20.08.2023.
___
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" ;0))
_____
© Георги Каменов Все права защищены