И сърцето плаче -
с кървави сълзи,
винаги, когато ни
боли...
Приятелю!
Не гледай на мен
с очи като на
желана жена,
а просто като
на твоя добра
сестра...
Не искам да те
нараня!
Нуждая се от
твоята
приятелска ръка!
С дива страст
смущаваш мойте
тъжни дни...
Хей, приятелю,
моля те - поспри...
Грешиш!
На този свят
няма щастие за
хора като нас...
Щастието и любовтта
са за свободните
сърца.
И сърцето плаче
с кървави сълзи -
когато сме далеч
един от друг
аз и ти...
Чувствата си променя
любовта -
а приятелството ни
е за вечни времена!
© Маргарита Георгиева Все права защищены
Поздрави за тъжната лирическа и
прекрасната поетеса! БЪДИ!