Малко не ми достига
да ти кажа,че в теб се вричам,
малко не ми достига
да ти покажа колко те обичам.
Малко не ми достига
да ти кажа,че си най-красивото момиче,
малко не ми достига
да ти кажа,че на зимата в душата ми ти си моето кокиче.
Все мъничко ми трябва
в любов да ти се обясня,
все мъничко ми трябва
картината да ти изясня.
Все мъничко ми трябва,
за да разбереш,че за мен си равна с Бога,
все мъничко ми трябва
и все не мога.
Все мъничко ми трябва
стих да ти напиша,
все мъничко ми трябва
и все не смея да попиша.
Мънинко ми трябва
да ти се усмихна,
мънинко ми трябва
и уплаха си да потисна.
***
Съвсем малко не ми достига,
но малкото постепено ме убива.
© Ицо Все права защищены