9 окт. 2017 г., 10:55

Идеали 3 

  Поэзия » Философская
431 0 0

Мечти, надежди, красота –

или душевна пустота?

Дали в душите ни светлина има –

любов към близки и родина,

или тях егоизъм ги владее

и от завист доброто в тях крее?
Дали ще помогнем на човек в беда,

или ще има на злото нова победа?

Съвестта ни дали ще се събуди,

или ще надделее материализмът груби?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??