9.10.2017 г., 10:55 ч.

Идеали 3 

  Поезия » Философска
430 0 0

Мечти, надежди, красота –

или душевна пустота?

Дали в душите ни светлина има –

любов към близки и родина,

или тях егоизъм ги владее

и от завист доброто в тях крее?
Дали ще помогнем на човек в беда,

или ще има на злото нова победа?

Съвестта ни дали ще се събуди,

или ще надделее материализмът груби?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??